Klar seger mot Otterbäcken i Lidköpings Arena

Första halvlek är rikigt bra med bra balans i försvarsspelet vilket skapar en skön trygghet ilaget. Framåt går det också bra och vi har en 3-0 ledning efter 26 minuter och 5-0 ledning efter 25 minuter. Vi spelar både fyndigt och stabilt i kombination med några riktigt bra prestationer. Då tänker jag främst på Hannes Werners kanonskott i krysset och Stefan Carlsson drömvolley efter en fin pass från Alexander Johansson. Vi går till halvtidsvila med en 6-1 ledning.

Andra halvlek inleds lite oroligt i kombination med att Otterbäcken snäppt upp sig. Otterbäcken reducerar i den 66:e minuten (6-2) men bara några minuter senare sätter vi 7-2. Otterbäcken tappar lite momentum och sätter sig själva i sämre läge när de drar på sig ett flertal utvisningar. Målmässigt gär vi varannat mål fram till dagens slutresultat 9-4.

En riktigt bra första halvlek där allt stämde till en något sämre andra räcker idag till seger.

Bra jobbat gubbar hälsar för dagen gästtränare Håkan Lindeberg.