Ännu en tuff förlust

Även denna match hade vi svårt att få ihop folk som kunde spela.

Pga sjukdom och dylikt så kom vi till start med endast 14 st spelare.

Matchen drar igång, efter 2 minuter har Skövde en fin genomåkning som Oliver räddar briljant.

Sen blir det en minst sagt konstig situation. Skövdes spelare blir tufft uppvaktad i vårat straffområde, domaren friar från straff, men då kommer domare nr 2 och pekar på straffpunkten till allas förvåning. Något udda upplever vi detta. 1-0 till skövde via straffen.

Men sen vaknar vi till och Andreas Haraldsson gör ett fint mål med assist från Dennis.

Sedan är det bra lägen för båda lagen. Men Skövde är starkare och hinner göra 2 mål till innan vilan.

halvlek nr 2, nästan direkt får skövde en hörna som dom förvallrar fint. 1-4. Vi kämpar på, Hansson kör upp och får till ett fint skott, men målvakten räddar. Sen drar skövde iväg, 1-5 blir också 1-6.

Sen är det Wikingstur igen, Nu är det Dennis som gör mål på Haraldssons pass. I slutet av matchen blir även John målskytt, men matchen slutar 3-10

Nu tar vi ett uppehåll till nästa år med matchandet.  Kanske en Julöl eller två får oss på bra humör.