Bra genrep mot Hemsjö IF

Söndagens genrep slutade med en trygg 10-1 seger hemma mot Alingsås-laget Hemsjö IF som normalt sätt huserar i distrikt sydväst och div 3.

Vi börjar matchen riktigt bra och redan i minut 6 sätter Johan Nilsson 1-0 efter en bra pass från Albin Larsson. Vi fortsätter att spela bra bandy och efter ytterligare 11 minuter så leder vi med 4-0. Johan Nilsson, som är på hugget gör två mål och brorsan Jonas gör det tredje. Hemsjö hänger inte riktigt med och efter sin timeout jämnar spelet ut sig lite grann och det blir mycket spel på mittplan. Vi fortsätter att spela bra med bra variation i både djupled och sidled, dock utan resultat. I den 35:e kommer vårt målskytte igång igen då Alexander Johansson på egen hand efter en snygg genomåkning. Sista 10 i första halvlek blir riktigt bra då vi både hinner med 6-0 (Andreas Larsson) och 7-0 precis innan paus. Alexander Johansson gör sitt andra mål efter pass från Ludvig Sällström.

Inledningen av andra halvlek är spelmässigt lite jämnare utan att varken vi eller Hemsjö har några klara chanser. I den 58:e minuten gör dock Hemsjö sitt första mål för dagen och det efter lite passivitet i vårt försvarsspel. Bara fem minuter senare sätter vi 8-1 genom mål av Jonas Nilsson efter bländande pass från Albin larsson. Efter målet fortsätter spelet att bölja lite fram och tillbaka, precis som i inledningen av andra halvlek. Vi avslutar matchen på bästa sätt genom att göra ytterligare 2 mål. Först 9-1 genom Alexander Johansson och till sist 10-1 genom Albin Larsson efter pass från David Kjellqvist.

Precis som förra året besegrar vi Hemsjö med ganska klara siffror (förra året 9-1). I år gör vi det med ett bra passningsspel med fler spelare involverade i spelet och dessutom med en bra bredd. Hemsjö, som vann sin div 3 serie förra året saknade ett par tongivande mittfältare som kanske hade avvärjt något/några av våra mål men trots det så fråntar det inte dagens positiva insats.

Nu väntar två veckors träning innan serien startar söndag den 10 november mot Skövde Bandy.