En sämre halvlek gjorde derbysöndagen till en besvikelse.

Derbydags igen och ett laddat gäng kom tidigt ner till arenan denna söndag för att spela match mot Gillstad

Med en bra känsla från förra helgen och en laguttagning utan ett återbud så var förutsättningarna på plats för en bra dag i Sparbanken Lidköping Arena.
Motståndarna Gillstad har som vi inte lyckats få med sig poängen i de tajt matcherna över säsongen.

Innan avslag var vår gameplan att hålla en tajt defensiv samt ett bra driv i spelet för att få Gillstad i gungning.

Första 10 känner lagen mest på varann dock är det Gillstad som tar ledningen. Det dröjer dock bara 4 minuter innan Alex trycker in 1-1. Vi är inte riktigt tajta bakåt vilket resulterar i 2-1 till Gillstad i 18:e. Vi går dock inte ner oss och efter ett fint passningsspel på offensiv planhalva drar Dennis upp bollen från dålig vinkel till 2-2 i 28:e. Men Gillstad lyckas igen att ta ledningen efter vår kvittering som verkar vara halvleken ut men i 44:e gör Alex sitt andra för dagen och utjämnar till 3-3.

Vi pratar om i halvlek att vi ska bli tajtare och försöka släppa boll tidigare.

Vi börjar andra halvlek bättre än Gillstad och tar ledningen med 4-3 genom 3 målskytten för dagen Alex. Vi är efter detta bra med i matchen och det känns stabilt. Men i 64:e minuten kvitterar Gillstad och efter detta är det ridå ner. Vi slutar spela och kommer inte riktigt till några farliga lägen. Matchen rinner ifrån oss och Gillstad gör 4-5, 4-6 samt 4-7. Vi tog timeout efter 4-6 målet men lyckades ändå inte ändra matchbilden.

Surt sa räven och det är ett besviket gäng som vandrar till omklädningsrummet.
Vi är överens om att vi inte kommer upp i den nivån som vi kan prestera.

Nu är det 2 matcher kvar denna säsong och nu gäller det att vi knyter näven och avslutar året på bästa möjliga sätt.