Förlust i Söndags mot OBK/HSK

Vi tappade ledningen och gnistan.

Matchen börjar lite trevande, det tar ända till matchminut 23 så OBK dra på sig en straff. Jonas Nilsson känner sig självsäker och sätter straffen riktigt snyggt. Men bara några minuter senare gör OBK en fin genomåkning och reducerar till 1-1. Det håller sig fram till pausvilan.

Spelet för BKW är inte vad vi är vana vid, vi pratar i halvvlek om att vi måste vakna till och angagera oss mer i spelet. Att alla måste vilja delta och kämpa.

När 2:a halvlek drar igång öppnar vi starkt, direket skapar Andreas Larsson ett farligt läge med ett hårt skott. Och minuten efter så gör Dennis ett riktigt fint konst mål. Vi är på gång... men OBK kämpar vidare och lyckas åter igen reducera.

I matchminut 65 och 68 gör våran Alexander både 3-2 och 4-2 och allt känns bättre igen. Men OBK vill mer, och har efter ca 10 minuter en 4-5 ledning. Nu har Wiking det tufft och vi tar en Time Out. Snacket är om att alla måste vilja kämpa och delta.

OBK ökar på sin ledning i matchminut 82 4-6. Sen är det Alexanders tur igen 5-6. Men vi kommer inte närmre idag. OBK gör 2 mål till och matchen slutar 5-8.