Förlust i träningsmatch mot Gillstad

En stark start av Gillstad gjorde uppförsbacken lång för oss i söndagens träningsmatch.

Gillstad startade med högt tempo och hade 4-0 redan efter 15 minuter. Det var en blandning av högt tempo och egna misstag som bäddade för målen. Vi kommer sakta men säkert in i matchen och reducerar först i den 40:e minuten på frislag (Rickard Andersson) för att därefter skaffa oss ytterligare två bra chanser innan halvlek.

Vi reducerar dock ganska omgående i andra halvlek då Stefan Carlsson sätter bollen i mål efter ett ritkigt snyggt anfall. Glädjen blir dock kortvarig då vi efter ett misstag spelar en Gillstad spelare som skjuter bollen i mål. Vi spelar dock bättre och bättre och skapar fortfarande en del chanser. I den 61:a minuten sätter John Sönegård 3-5 efter pass från Philip Ahlstrand. Tyvärr orkar vi inte riktigt hålla uppe vårt positiva spel och Gillstad utökar sin ledning till 3-7 innan minut 73. Gillstad hinner också med att sätta 3-8 (straff) innan matchen är slut.

Vi möter ett piggt och raskt Gillstad som drar upp ett bra tempo i sitt anfallsspel. Vi jobbar hårt i vårt försvarsspel och efter den inledande kvarten fungerar det OK. Vi behöver dock jobba mer med vårt anfallsspel för att på så viss kunna hota våra motståndare på ett bättre sätt.