Förlust mot Vargön

Lördagskvällen i Vänersborg slutade med förslust.

Det var svårt att hitta spelare till lördagskvällens föreställning. Det var ca 12-13 st som inte kunde ställa upp, men efter lite övertalning och utpressning så kunde vi åka till Vänersborg med 13 st spelare. Den stora snackisen i gänget blev att Philip Ahlstrand gör comback vilket alla var glada över. Också Robin Johnsson gör sin första match för säsongen, på ett alldeles strålande sätt.

Matchen börjar lite chockartat, innan matchklockan visar 1 minut så har Vargön gjort 1-0. Men sen är vi med, vi spelar vårt spel och det ser ganska bra ut. Skapar några halvlägen. Men i matchminut 21 så åker Robin på en enligt mig orättvis utvisning. Efter ca 30 minuter så tappar vi mycket av vårt spel, vilket gör att Vargön kan göra 3 st mål innan det är dags för pausvila.

Andra halvlek startar och vi har hittat tillbaka lite med spelet. I matchminut 60 ändrar vi lite i uppställningen Philip får gå upp i anfallet och William får ta en plats på mitten. Efter 10 minuter så lyckas Philip göra sitt först mål i comebacken. Vi kämpar på men lyckas inte riktigt. I slutet av matchen får vi straff som John sätter. Matchen slutar 6-2