Förlust hemma mot ett starkt Skövde

Tyvärr var det Skövde som var starkast i söndagens hemmamatch i arenan. Förlust 4-6 efter 1-2 i halvlek.

Tidig match, betyder att man måste vara vaken. Dessvärre var Skövde mer vaken än vi och hade 0-2 redan efter 8 minuter. Därefter vaknade vi upp och matchen jämnade ut sig. Målmässigt var det tunnt och det dröjde ända fram till den 34:e minuten innan nästa mål som innebar en reducering till 1-2, målet gjordes av Hugo Jahnstedt efter fin pass från Alfred Johansson. Ett resultat som stod sig fram till paus.

Andra halvlek inleds som den första, en jämn matchbild där båda lagen jobbar hårt i defensiven. I den 55:e minuten utökar Skövde sin ledning efter en bjudning i vårt försvar, och Skövdes forne elitspelare Wising gör inga misstag. Samme man utökar Skövdes ledning en gång till i den 64:e minuten. Vi ger dock inte upp utan reducerar till 2-4 redan i den 66:e minuten. Tyvärr svarar Skövde med att göra både 2-5 och 2-6 (straff) på några minuter. Nu tror man att matchen är öven, men det tror inte vi. Två minuter senare sätter Samuel Leding 3-6 och bara ett par minuter efter det kommer även 4-6. Skövde börjar bli mer och mer oroliga, tar till olika metoder för att fördröja spelet vilket gör att spelet blir lite ryckigt. Vi skapar trots det ett par bra möjligheter, dock utan något resultat.

Skövde håller dessvärre undan och trots 3 minuters tillägg så gör vi inga fler mål.