Matchen i Trollhättan

Vi kommer till Trollhättan med 15 st starka spelare.

För dagen har vi förstärkt med Jonas Andersson, Christian Lindh, Johan Landén och Mattias Axelsson. Innan matchen pratar vi om att motståndarna är väldigt duktiga, och vi planerar att hålla laget lågt på banan och kompakt. Öppningen av matchen ser väldigt bra ut, vi får spela vårat spel och redan efter 4 min spelar C Hansson fram Jonas N som kan göra 1-0. Gripen är duktiga och spelar bra, men vi håller i och får matchen dit vi vill på något sätt. Men efter 12 min så kvitterar Gripen. Efter 25 min så orkar vi inte riktigt hålla samma goda kvalitet som i inledningen på matchen och gripen hinner göra 2-1 och 3-1. Men sista 15 minuterna innan vilan tycker jag att vi åter igen får kontroll på matchen och står upp riktigt bra.

I halvtidsvilan tar Jonas och Jonas var sin extra kaka, ett försök att hitta extra energi.

Vi pratar också om att vi gör väldigt mycket rätt på planen och att det vi ska klara av nu är att orka 45 min till.

2:a halvleken startar och det blir väldigt rörigt direkt, jag vet inte riktigt vad som händer men det börjar med att Jonas N blir utvisar i matchminut 46 och i matchminut 47, händer det väldigt mycket i vårt mål. Från bänken ser det ut som om det är brottningsmatch mellan Oliver och en eller två motståndare. I alla fall så slutar det med att båda lagen får var sin utvisade, så kallade fulltidsutvisningar. Olivers bror kliver in och tar straffet åt brodern sin.. Stort.

Matchen kommer igång och vi skapar några farliga lägen, men bollen vill inte hitta in i nätet. Men det gör den för Gripen 7-1. Men i matchminut 65 så tycker jag att vi börjar hitta tillbaka i matchen igen. Vi kan åter igen spela vårt spel och det ser bra ut. Men sen åker vi på några utvisningar igen och vi får kämpa för att inte Gripen ska lyckas får två siffrigt. och det lyckas vi med.

Fast vi förlorar med 9-1 så gör vi en riktigt bra match, alla ska vara nöjda med sin instats.