Ryss sänkte Wiking!

Det var ett laddat gäng som begav sig till Otterbäcken under söndags eftermiddagen.
Känslan innan match var bra dock var vi lite oroliga för hur isen skulle vara och den ganska mediåkra belysningen som lyser upp planen. Vi är ju ganska bortskämda med kanon förutsättningarna i vår arena.
Matchen börjar med att lagen känner på varann dock är det O-bäcken som tar ledningen i 7:e minuten. Dock går vi inte ner oss utan vi ångar på och det lönar sig genom Samuel som sätter ett skott utanför straffområdet till 1-1. Efter detta är känslan att vi är det bättre laget, vi skapar lägen dock får vi ingen utdelning. I 37:e minuten får vi kanske århundradets billigaste utvisning mot oss som följs upp av en solklar utvisning. O-bäcken får också en högst tveksam utvisning(troligtvis en kompensation för våran första) dock tar våra motståndare tillvara på att vara en man mer och gör 2-1. Det följs tyvärr upp med 3-1 efter en kort stund. Strax innan halvtid så kommer vi runt på kanten och får in bollen till en fri Jonas som sätter 2-3, trodde vi! O-bäcken rensar ut bollen 30 cm i mål och domaren dömer inte mål! Vi reagerar strakt på detta men O-bäcken sätter igång spelet snabbt och bollen hamnar hos deras ryssstjärna som är själv mot 3 Wikingar och lyckas med ett skott utifrån sätta 4-1 som blir halvtidsresultat.

Istället för 2-3 står det 1-4 och vi är väldigt bittra över detta när vi går in för halvtid. Vi säger till varann att vi har legat under här för men lyckats att vända och det ska vi även försöka med denna gång.

Men redan efter ett några minuter i andra halvlek så gör O-bäcken 5-1, 6-1 och 7-1. Nu känns det väldigt jobbigt men vi lyckas ändå reducera genom Ludde till 7-2. Men direkt efter gör de 8-2, vi försöker få till spelet men lyckas inte riktigt som vi vill. Det blir dock 3 mål till för våran del genom Alex samt att Tobbe J gör sina 2 första mål i Wikingtröjan, O-bäcken gör även de 3 mål till och slutresultatet blir förlust med 11-5.

Känslan efter matchen är att vi tyvärr inte lyckas få till vårat spel 100% matchen igenom samt att det kändes som O-bäcken fick in bollen från alla omöjlig vinklar. Ska också tilläggas att de hade plockat med sin ryss som enligt uppgift hör hemma i deras A-lag och han gör 8 mål för dem idag!!!!