Seger 6-5 i genrepet mot Gillstad

Söndagens träningsmatch, sista för säsongen, slutade med en 6-5 seger efter en riktig vass första halvlek.

Första 45 var riktigt vassa och ledningen i paus med 6-1 var inte alls orättvis. Gillstad hade väldigt svårt att komma upp i banan och vi kunde ganska lätt göra mål efter mål.

I andra halvlek var matchbilden förändrad och Gillstad började sakta men säkert hämta in vår ledning. Deras femte reducering kom i den 85:e minuten och det var tillräckligt sent för att vi till slut skulle gå segrandes ur matchen.

Sammantaget en ganska bra och trevlig träningsmatch vilket också var vårt genrep inför nästa helgs seriestart. Då kommer storsatsande Gripen BK U till Lidköping, matchstart 11.00 på söndag.