Tuffa förhållande i Otterbäcken

Efter en riktig krigarinsats, plockar vi med oss 2 poäng i dagens match

Det var blött och blåsigt i Otterbäcken idag. Vi startar första halvlek med vinden emot oss, vilket Otterbäcken utnyttjar bra. Otterbäcken lyckas peta in 2 mål under det första 12 minuterna. Sen lyckas vi mota undan dom bättre, vi har några bra chanser, men det har otterbäcken också. 2-0 står sig till halvtidsvilan.

I halvlek pratar vi om att vi får absolut inte hänga med huvudena, utan kämpa på. Och vi känner att vi verkligen har en chans att vända denna matchen. Och nu är det vår tur att ha medvind.

Någon minut in i andra halvlek, sätter Hansson en hörna i mål. Nu är vi på gång...

Men då händer det, som vi inte vill ska hända. Otterbäcken utökar ledningen till 3-1. Men vi lyckas samla oss och bita i, nu är det ingen fin lir match utan mer att vi krigar på. Då lyckas Per Eriksson att sätta ett skott i mål. Och vi är med igen känner vi 3-2. Vi får ett frislag en bit utanför Otterbäcken straffområde som Emil skjuter, och returen dyker Jonas N på och sätter. 3-3. I slut minuten så får vi en hörna som Emil förvaltar på bästa möjliga sätt. 3-4. Sedan blåser domaren och matchen är slut.

Idag åker vi till Otterbäcken med 13 st spelare. Ett extra stort tack till Jonas Andersson, Per Eriksson och Mattias Axelsson som ställer upp när det kniper i BK WIking.