Vi räckte inte riktigt mot Gripen.

I 11:e matchen för säsongen kom Gripen på besök denna fredagkväll.

Vi hade för dagen inga återbud och innan match så var det riktigt bra stämmning på grabbarna.
Vi visste på förhand att det är ett fysiskt och skirdiskostarkt lag som vi skulle möta så det var att plocka fram det yttersta av oss om vi skulle kunna ro på dem.
När matchen väl startar så är det ganska jämnt men det är Gripen som inleder målskyttet och gör 0-1 i 13:e minutet. Vi försöker och har faktiskt 2 ramträffar men får inte in bollen, tyvärr så rinner det iväg lite grann och i 36:e står det 0-4 på tavlan. Men innan domaren blåser till halvlek så har vi lyckats redcera genom Gustav Fabiansson som smäller in en hörna efter inslag från Johan Nilsson.
I halvlek så är det ganska besvikna miner i omklädningsrummet men matchcocherna försöker elda på oss och vi kommer överrens om att höja oss.
Dock får vi inte önskad effekt, vi har ett par lägen men tyvärr inte någon utdelning. Utan det är återigen Gripen som får utdelning och gör både 1-5 samt 1-6 inom 3 minuter. Vi tar en timeout men lyckas inte komma närmare något mål samt att vi ödslar bort en straff i slutet på en dålig variant.
Efter matchen kan vi bara konstatera att vi möter ett bättre lag denna kväll som tar till vara på de lägen de får. Vi hoppas på att vi hittar tillbaka till rätt känsla direkt då vi ska åka upp till Tingvalla Karlstad på söndag för att spela en viktig match mot Slottsbron.