Vinst mot Slottsbron

Söndagens match slutade med vinst.

Det var på många sätt en jämn tillställning i Sparbanken Lidköpings Arena idag.

Efter 12 min lyckas Andreas "Tosen" Larsson trycka in bollen i mål. Matchen står och väger lite fram och tillbaka, och efter 22 minuter så lyckas Slottsbron reducera 1-1.

I matchminut 29 gör Andreas Haraldsson 2-1, men Slottsbron hinner reducera till 2-2 innan pausvilan.

I pausen pratar vi om att vi måste vakna till lite mer och ha mer skärpa i vårt aggerande på isen. Och att vi ska försöka hålla bollen mer.

De första 5-10 minuterna i andra halvlek ser väldigt skakiga ut, men vi lyckas samla oss och Alexander Johansson sätter 3-2, 10 minuter senare sätter han också 4-2. Nu känns det som vi har mer kontroll på matchen.

Slottabron tar timeout. Vi passar på att prata om att hålla bollen innom laget och inte chansa.

Andreas sätter 5-2, sitt andra mål för matchen. och i matchminut 92 fulländar Alexander sitt hattrick.