Wiking - Äpplet 2-7!!!

Fredagens hemmamatch mot Skövde Bandy, eller som man lite raljant kan säga Äpplet, slutade med en klar förlust.

Matchinledningen var relativ jämn och det dröjde faktiskt ända till den 21:a minuten innan Skövde, genom notoriske målskytten, Martin Appelqvist presenterade sig. Därefter gjorde samme man ytterligare två mål innan Alexander Johansson reducerade till 1-3 i matchminut 35. Tyvärr avslutas första halvlek med ytterligare ett mål från Skövde, precis innan halvtidspaus.

Tyvärr startar andra halvlek på samma sätt och inom sex minuter så står det helt plötsligt 1-6. Denna gången var det Skövdes egen ryss, Dennis Riabtjevski som sätter de två målen. Matchen avgörs defintivt i den 71:a minuten då Äpplet gör sitt femte och Skövde sjunde mål för dagen. Jonas Nilsson sätter 2-7 reduceringen efter bra pass från Samuel Leding.

Sammanfattningsvis en hyffsad bra insats men vi räcker tyvärr inte till mot vissa spetsspelare.