En sämre halvlek gjorde derbysöndagen till en besvikelse.

Med en bra känsla från förra helgen och en laguttagning utan ett återbud så var förutsättningarna på plats för en bra dag i Sparbanken Lidköping Arena.
Motståndarna Gillstad har som vi inte lyckats få med sig poängen i de tajt matcherna över säsongen.

Innan avslag var vår gameplan att hålla en tajt defensiv samt ett bra driv i spelet för att få Gillstad i gungning.

Första 10 känner lagen mest på varann dock är det Gillstad som tar ledningen. Det dröjer dock bara 4 minuter innan Alex trycker in 1-1. Vi är inte riktigt tajta bakåt vilket resulterar i 2-1 till Gillstad i 18:e. Vi går dock inte ner oss och efter ett fint passningsspel på offensiv planhalva drar Dennis upp bollen från dålig vinkel till 2-2 i 28:e. Men Gillstad lyckas igen att ta ledningen efter vår kvittering som verkar vara halvleken ut men i 44:e gör Alex sitt andra för dagen och utjämnar till 3-3.

Vi pratar om i halvlek att vi ska bli tajtare och försöka släppa boll tidigare.

Vi börjar andra halvlek bättre än Gillstad och tar ledningen med 4-3 genom 3 målskytten för dagen Alex. Vi är efter detta bra med i matchen och det känns stabilt. Men i 64:e minuten kvitterar Gillstad och efter detta är det ridå ner. Vi slutar spela och kommer inte riktigt till några farliga lägen. Matchen rinner ifrån oss och Gillstad gör 4-5, 4-6 samt 4-7. Vi tog timeout efter 4-6 målet men lyckades ändå inte ändra matchbilden.

Surt sa räven och det är ett besviket gäng som vandrar till omklädningsrummet.
Vi är överens om att vi inte kommer upp i den nivån som vi kan prestera.

Nu är det 2 matcher kvar denna säsong och nu gäller det att vi knyter näven och avslutar året på bästa möjliga sätt.