Bra insats i träningsmatchen mot kommande div 1 laget Kålland BK!

Torsdagens träningsmatch mot div 1 laget Kålland BK slutade med förlust trots en ganska bra insats.

Matchen, som spelades 2 x 30 min på Kålland BK:s träningstid i Arenan var säsongens första match. Trots att ett flertal tongivande spelare var borta gjorde BK Wiking en godkänd insats trots ett antal insläppta mål, 0-3 i halvlek blev till slut 0-8 efter tre sent insläppta mål. Två av tre mål i första halvlek tillkommer tyvärr på bjudningar så spelmässigt (försvarsmässigt) hänger vi med. Vi kan dock konstatera att vi i dagens match inte riktigt får igång vårt anfallsspel. Våra avslut var tyvärr lätträknade. Men, trots det, så gör alla en godkänd insats och det finns många positiva saker vi tar med oss i det fortsatta arbetet inför årets säsong.