Alla nyheter från 2017.

Seger mot Villa BK!

Lördagens träningsmatch mot Villa BK J18 slutade till slut med en övertygande 7-1 seger. Jonas Nilsson och Philip Ahlstrand bäddade för segern med fyra mål respektive fyra assist.

God Jul önskar BK Wiking

BK Wiking vill passa på och tacka alla som stödjer oss i vår verksamhet och önskar alla sponsorer, spelare, domare, publik och övriga bandyvänner en riktig God Jul.

Match lördag borta mot Blåsut!

På lördag, dan innan julafton, spelar vi årets sista seriematch. Vi möter Blåsut BK U i Vänersborgs Arena med matchstart klockan 13.00.

I Wiking gör unge målvaktstalangen Oliver Sällström debut.

Match mot Slottsbron på söndag!

På söndag är det återigen dags för match mot ett värmlandslag när vi möter Slottsbron på hemmaplan, matchstart 11.00 i Arenan.

Seriepremiär söndag hemma mot Skövde BK

På söndag är det dags för seriepremiär igen. Denna säsongen ställs vi mot förra årets div 1 lag Skövde BK. Laget från Skövde tränas av Villa-profilen Viktor Bergkvist som förra året tränade med oss i Wiking.

Årsmötet genomfört!

Under lugna former genomförde BK Wiking sitt 84:e årsmöte i lördags på Rådavallen med ett

Tufft genrep mot seriekollegan Kålland!

Förra årets div 1 lag Kålland krossade Wiking i årets sista träningsmatch. Matchen slutade till slut 3-16 efter 0-6 i paus. Trots motstånd och resultat spelade vi stundtals riktigt bra i den första halvleken.