Gripen starka i Trollhättan!

Tyvärr räckte vi inte riktigt till mot ett starkt Gripen när vi på fredagskvällen förlorade borta i Trollhättan.

Gripen startade starkt och redan efter 7 minuter fick Gripen straff efter att Oliver Sällström fällt en soloåkande Gripenspelare. Oliver revanscherade sig och räddade straffen. Gripen satsade mycket på omställningar och det blev tufft att försvara sig mot dem. I den 11:e minuten kommer så 1-0 till Gripen, lite misstänkt offside men ändå godkänt. Sex minuter senare kommer 2-0 efter ett skott utifrån. Gripen spelar ett fysiskt tufft och effektivt försvarsspel och vi har svårt att komma till konkreta avslut. Det blir lite enklare när vi på ett tydligare sätt nyttjar våra kanter. Tyvärr är det Gripen som är effektiva och i den 30:e  minuten kommer 3-0 efter ett inspel och skott i straffområdet. Efter 3-0 målet blir vi dock lite stabilare i vårt försvarsspel, samtidigt som vi inte ger bort bollen och ger Gripen chans att ställa om. Resultatet står sig halvleken ut.

Med ny kraft efter pausvila och nya taktiska direktiv inleder vi andra halvlek bra. Trots det har vi svårt att skapa konkreta målchanser, yes vi har några skott men antingen går de i burgavelsn eller via Gripenspelare till hörna. Istället är det Gripen som producerar mål. 4-0 i den 52:a minuten efter ett snyggt anfall, 5-0 i den 60:e minuten på ett långskott. Matchen känns naturligtvis körd men vi ångar på och försöker få lite fart på skridskorna. Tyvärr får vi ingen utdelning utan Gripen kan göra både 6-0 och 7-0 innan slutsignalen. Vi får en sista chans att reducera i den 88:e minuten då vi tilldelas straff. Tyvärr träffar Dennis Brännehed bollen i stolpen och vi går mållösa från matchen.

Trots resultatet gör vi ingen dålig match, dock behöver vi lyfta oss ett par steg för att kunna matcha dagens motståndare.