Tufft mot Villa

Villa dominerade stort i söndagens hemmamatch i arenan. Matchen slutade med en 2-12 förlust efter en betydligt bättre andra halvlek.

Villa dominerade stort från början och kunde redan efter 20 minuter gå upp i en 0-4 ledning. Efter vår timeout blev spelet bättre och vi satsade mer på vårt försvarsspel. Villa, som för dagen kom till ganska många avslut, fortsatte att komma emellan vårt försvar och mittfält och på så vis kunde dem skapa flera bra chanser. Villa lyckades dessvärre peta in ytterligare 3 mål mellan matchminut 26 och 30. Vi hade bara en handfull chanser i första halvlek. Vi gick till paus med ett 0-7

Andra halvlek inleddes ännu mer defensivt från vår sida. Trots det lyckades Villa sätta 0-8 redan i den 50:e minuten. Därefter lugnade det ned sig och matchen jämnades ut. Villa han med 0-9 innan Jonas Nilsson lyckades peta in en boll bakom deras duktiga målvakt. Vi blir kanske lite övermodiga och Villa gör tre mål till (1-12) innan Jonas Nilsson gör ytterligare en reducering. Matchen slutar 2-12 vilket säger det mesta om matchens utseende. Ett mycket bra Villa gör att vi inte riktigt mäktar med att prestera någon egen bandy idag. Fokus på försvarsspel vilket kan vara bra inför nästkommande match borta mot Skövde Bandy.

Positivt var den stora publiken och inte minst Wikings supportklubb som hördes mycket bra i Arenan. Tack för stödet!!