Premiären slutade med förlust!

Årets premiär, borta mot Mosserud, slutade tyvärr med en klar förlust!

Matchinledningen var dock ganska bra och redan i den 7:e minuten hade vi tagit ledningen med 1-0, Dennis Brännehed gör årets första mål. Spelet var bra även efter vårt ledningsmål och det såg riktigt stabilt och bra ut trots att Mosserud kvitterade på höran i matchminut 14. Tyvärr kommer även Mosseruds ledningsmål på hörna och det blir tyvärr startskottet på en målskörd från Mosserud. På 17 minuter går vi från 1-2 till 1-6 som även är halvtidsresultat.

Andra halvlek blir likt andra delen av första med ett övertag fårn Mosserud sida, både spelmässigt och målmässigt. Mosserud skapar chanser och gör också mål på massa konstiga sätt, en del mer eller mindre med tur. Det hinner gå över 70 minuter innan vi reducerar till 2-8, Dennis B målskytt även denna gången. I den 87:e minuten gör vi 3-11 (Självmål) vilket också blir dagens slutresultat.

Mosserud gör en bra insats men reultatet såpeglar inte hela matchbilden då det kändes som om alla chanser som Mosserud skapade blev mål. Hörnor, klubbstudsar ja allt gick deras väg. Nu tar vi nya tag inför söndagens hemmapremiär mot Blåsut BK, söndag klockan 11.00.