Seger i premiären hemma mot Vargön BK

Söndagens seriepremiär slutade med seger 5-4 hemma mot Vargöns BK efter en jämn match. Matchvinnare blev till slut Hannes Werner som satte 5-4 i den 78:e matchminuten.

Årets seriepremiär blev en jämn och spännade tillställning i Sparbanken Lidköping Arena. Resultatmässigt följdes lagen åt ända in till slutet och det fanns en viss oro i laget när Vargön tog ledningen med 3-4 i den 69:e minuten. Men Wiking gav sig inte så lätt utan kvitteringen kom redan efter tre minuter då Alex Johansson gjorde 4-4. Sedan avgjorde som sagt Hannes Werner matchen i den 78:e minuten med sitt 5-4 mål. Wiking drabbades dessvärre av en utvisning i den 81:a minuten och spelade resten av matchen med en man mindre. Nu lyckades inte Vargön utnyttja fördelen vilket gjorde att årets premiär slutade med seger.