Klart med ny tränarstab i BK Wiking!

BK Wiking har inför säsongen 2018/2019 gjort klart med en ny tränarstab efter att nuvarande tränare Håkan Lindeberg tidigare aviserat sin avgång. Det blir Jonas Haller, Philip Ahlstrand och Johan Nilsson som tar över en härlig trupp.

Styrelsen kan med glädje meddela att vi gjort klart med en ny tränarstab. Det blir Jonas Haller, Philip Ahlstrand och Johan Nilsson som tar över efter Håkan Lindeberg.

Samtliga tränare kommer att vara spelande tränare och har tillsammans en gedigen erfarenhet från bandyspel. Jonas Haller och Philip Ahlstrand kommer att jobba med fokus på det offensiva spelet medan Johan Nilsson har fokus på defensiven.

I och med att samtliga är spelande tränare kommer rollen som matchcoach (lagledare) att delas mellan Per-Anders Åhs, Håkan Lindeberg och Anders Krantz.

- Styrelsen är mycket nöjda över den lösning som nu presenteras och ser fram emot ett härligt bandyår 2018/2019, säger avgående tränare tillika ordförande Håkan Lindeberg.

Styrelsen vill även passa på och tacka Håkan Lindeberg för ett mångårigt tränaruppdrag och ser fram emot att se Håkan i sin nya roll som matchcoach/lagledare och givetvis i sin, sedan flera år tillbaka, roll som föreningens ordförande.