Alla nyheter från 2019.

Vinst med en bitter eftersmak!

Då var det dags igen för hemmamatch och idag var det långväga gäster i form av Slottsbron från Karlstadtrakten som kom på besök. Slottsbron har börjat året lite sisådär och påminner om oss lite grann med en blandning av åldrar i laget. Dock hade de svårt att få ihop ett lag denna Lördag, de ställde upp med 10 man som skulle försöka göra vad det kunde, och det gjorde dem bra!

Gripen starka i Trollhättan!

Tyvärr räckte vi inte riktigt till mot ett starkt Gripen när vi på fredagskvällen förlorade borta i Trollhättan.

Vi Blåste-Ut 1:a adventsljuset direkt!

1 advent stod för dörren och så också den efterlängtade hemmapremiären då den första blev inställd. Blåsut från Vänersborg stod för motståndet, de senaste åren har det varit väldigt jämna matcher mot dem och det var det vi inriktade oss på när vi hade matchgenomgång.

Bra genrep mot Hemsjö IF

Söndagens genrep slutade med en trygg 10-1 seger hemma mot Alingsås-laget Hemsjö IF som normalt sätt huserar i distrikt sydväst och div 3.

Årsfest 2019 blev en succé

Årets årsfest gick av stapeln på O´Learys i Lidköping och lockade ett rekordstort antal. Årets finaste pris, Årets Wiking, gick 2018/2019 till Philip Ahlstrand. Lilla Wikingen fick Stefan Gustafsson.

Nära full pott i säsongavslutningen

Då var dagen kommen när BK Wiking skulle spela sista matchen säsongen 18/19. Och det var Gripen från Trollhättan som ”äntligen” dök upp, då denna matchen skulle spelas tidigare på säsongen men då fick stanna hemma pga. dåligt med spelare.

1 pinne som skulle varit 2

Näst sista matchen för säsongen väntade under söndagskvällen på hemmaplan i Arenan.
Det var Otterbäcken/Hajstorp som stod för motståndet. De har liksom vi haft en sisådär säsong detta år.