Alla nyheter från 2020.

Åtgärder till följd av nya nationella föreskrifter ang COVID-19

Från och med den 14 december gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. I samband med detta har kommunen skickat ut vad som gäller berörda föreningar på Idrottens hus och Isstadion och tyvärr kommer Arenan och Isstadion fortfarande vara stängd för oss.

Snygga BK Wiking kläder finns på Stadium!

Stadium och BK Wiking kan med glädje presentera ett inledande sortiment med snygga kläder med BK Wiking emblen.

Följ länken i nyheten och gå in och frossa i sortimentet.

Ny information om Covid-19

Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta allmänna råd i Västra Götalandsregionen. De skärpta råden innebär bland annat att föreningar i regionen fram till och med den 19 november ska avstå från att genomföra matcher och träningar. 

Lidköpings kommun har dessutom stängt Lidköpings Sparbanken Arena för majoriteten av dess verksamheter, bland annat vår verksamhet.

Grytan redo för skridskoåkning

Årets andra vassröjning är nu genomförd. Om vädrets makter ger oss rätt förutsättningar så kan det bli åkbar is på Sandviks bandygryta kommande vinter.

Årsmötet på lördag är inställt!

Med anledning av osäkert deltagande från styrelsen (hemförlovning i väntan på Covid-19 provsvar) till helgens årmöte tvingas vi tyvärr skjuta upp lördagens årsmöte. 

Årsmöte BK Wiking 2020

Härmed kallas till årsmöte för BK Wiking. Mötet kommer att gå av stapeln lördag den 17 oktober klockan 17.00 på Rådavallen.

Tränarduo klar för säsongen 20/21!

Nu är det klart vilka som primärt kommer att leda BK Wiking säsongen 20/21. Det blir Stefan Tigern Gustafsson som kompletterar en av förra säsongens huvudtränare Johan Nilsson.

Årsfest 2020 är genomförd!

BK Wiking har avslutat sin 87:e säsong och det firades med årsfest på Bustad Brewerys. Dagen inleddes med derbyvinst mot Gillstad, därefter Padelturnering och sedan middag med prisutdelning.

Derbyseger i propagandaväder när säsongen 19/20 skulle avslutas

Säsongens sista match skulle inte spelas i arenan utan på klassiska isstadion och vilket väder som dagen bjöd på! Kanske det bästa bandyväder denna vinter.

Och motståndet var vår ärkerival Gillstad som vi snöpligt förlorade imot tidigare under säsongen. Men denna dag skulle vi ha revansch!

Med lite återbud och cornona som hägra var det ändå ett stadigt gäng som slöt upp till samling.

En väl genomförd match gav en pinne mot Hajstorp

Näst sista matchen för säsongen stod denna söndag för dörren och nu var det dags för Otterbäcken/Hajstorp att komma på besök.

Tidigare på säsongen när vi besökte Otterbäckens strand så gjorde vi en kanonmatch i skitväder där vi fick med oss 1 poäng.

 

Wiking - Äpplet 2-7!!!

Fredagens hemmamatch mot Skövde Bandy, eller som man lite raljant kan säga Äpplet, slutade med en klar förlust.