Lyckad årsfest!

Lyckad årsfest!

BK Wikings årsfest är genomförd och det blev en mycket lyckad tillställning.

Dagen inleddes i Falköping med att 24 st Wikingar spelade Paintball och Sumo-hinderbana. Paintball turneringen var lyckad och det var många som lämnade Falköping med blåmärken och andra skavanker.

Därefter samlades vi på eminenta Rådavallen för traditionell middag och prisutdelning. Middagen lockade ytterligare några deltagare vilket gjorde att vi även på detta område slog ett gammalt rekord.

Följande priser delades ut:

Årets målskytt A-laget

Alex Ahlström (26 mål på 12 matcher)

Årets assist spelare

Erik Håkansson (12 assist på 12 matcher)

Årets vinnare av poängligan

Erik Håkansson (26 mål och 11 assist dvs totalt 37 poäng på 12 matcher)

Årets Träningsflit ”Droppen”

Robin Jonsson (58 av 58 möjliga träningar, vilket ger en närvaro på hela helt osannolika 100%)

Årets Rookie

Alexander Johansson (11 matcher, 18 mål och 1 assist)

Årets defensiva spelare

Albin Larsson (12 matcher, 0 mål, 6 assist samt enbart 10 utvisningsminuter)

Årets mittfältare

Alex Ahlström (12 matcher, 26 mål och 11 assist, 40 utvminuter)

Årets offensiva spelare

Erik Håkansson (11 mål och 12 assist på 12 matcher)

Lilla Wikingen

Per Eriksson (24 träningar, 10 seriematcher, 1 mål, 1 assist samt 0 utvisningsminuter)

Årets pristagare får detta pris med följande motivering:

Spelaren i fråga har under denna säsong gjort fler matcher och träningar på länge, trots vissa avgränsningar. Hans närvaro bidrar naturligtvis till lagets och spelarens egna utveckling.
Individen jobbar hårt på träning och visar prov på hög intensitet samt vilja. En intensiv och hårt kämpande spelare vars största motståndare egentligen inte finns hos motståndaren utan mycket i sig själv. Förutom bandyspelet visar individen upp en härlig känsla för att hjälpa klubben och resultatet av detta kommer inom kort alla att kunna se.
Med en härlig inställning och en bra föreningsmentalitet så kommer förhoppningsvis föreningen ha stor nytta av årets pristagare i många år.
Årets uppmuntringspris går till en spelare som nu har gjort sin tredje säsong i Wiking. Totalt har det blivit 21 seriematcher i klubben på dessa år.

Stora Wikingen

Stefan Gustafsson (55 träningar, 2 seriematcher, 0 mål och 0 assist och 0 utvmin men 100% matchvinnare)

Årets pristagare får detta pris med följande motivering:

Spelaren i fråga har under sin karriär i Wiking visat prov på härligt mentalitet, lagom vinnarskalle, väldigt hög träningsnärvaro och en fantastisk spelförståelse. 
Spelaren i fråga började sin karriär i BK Wiking så sent som 2009/2010. Totalt har det nu blivit ett antal seriematcher i på 7 säsonger. 
På planen visar han en bred kunskap kryddat med bra spelförståelse vilket gör att han sällan eller aldrig gör en dålig match.
Han har också en extrem god egenskap att alltid var med och vinna. På träningarna är han ett stående inslag och har varit så i många år, han är liksom den som alltid är på plats.
Individen visar också prov på ett utmärkt humör i kombination med en seriositet som man önskar alla borde ha, vilket lag vi hade varit.
Med en otroligt härlig inställning och en mycket god föreningsmentalitet kommer föreningen ha stor nytta av årets pristagare i många år framöver.
Vi ser med glädje fram emot att individen har en lång karriär i Wiking, både som spelare och kanske en framtida ledare.